Over Carola

37 jaar geleden ben ik geboren op het mooie eiland Texel, waar ik ben opgegroeid met mijn ouders en broertje. Ik heb daar ook mijn man leren kennen (yes, high school sweethearts J ) Toen ik 19 was verhuisde ik voor de Pabo naar Utrecht. Na 5 jaar les te hebben gegeven besloot ik het hogerop te zoeken en ben ik als stewardess bij de KLM gaan vliegen. Dat doe ik nog steeds met heel veel plezier.

Pittige tijden

Samen met mijn man mocht ik vlak achter elkaar een jongen en een meisje op deze wereld zetten. Ondanks dat ik het niet anders had gewild was dit wel een pittige tijd. Heel lang waren we met zijn tweeën geweest en binnen anderhalf jaar waren we met zijn vieren. Ik verloor mezelf uit het oog en was alleen maar met ons gezin bezig. Ik was soms meer aan het overleven dan leven. Er moest verzorgd worden, rekening gehouden met meerdere mensen en een zwaar verantwoordelijkheidsgevoel rustte op mijn schouders.

Op een gegeven moment kwam het gevoel: wanneer ben ik aan de beurt, wie ben ik nu zelf, naast vrouw van, moeder van en stewardess. We verhuisden terug naar Texel in deze tijd en ik merkte hoe veel goeds de natuur met mij deed. Het was fijn de rust en stilte op te kunnen zoeken wanneer ik dat wilde.

Fases in je leven

In elke fase in je leven maak je ontwikkelingen door en ook nu voelde het alsof ik mezelf verder mocht ontwikkelen en er iets bij mocht gaan doen, maar wat dan?

De interesse die ik als kind al had naar het leven, naar het waarom en wat mogen we leren op aarde en wat mogen we brengen hier ging zich verdiepen. Dit is een leerproces wat nooit stopt en dat hoeft ook niet, het maakt het leven juist leuk en interessant omdat het ons continue kan blijven verrassen. Ik volgde allerlei opleidingen en cursussen door de jaren heen om meer te leren over mezelf en mezelf te ontwikkelen.

Verbinding met jezelf

Toen ontstond het idee om al deze opleidingen samen te brengen en een eigen bedrijf te beginnen waarin ik anderen kan helpen weer tijd en ruimte voor zichzelf te maken, de verbinding met zichzelf weer te voelen. In deze tijd waarin we al zoveel moeten is het zo fijn om deze ruimte voor jezelf in te nemen. Om te voelen wat zich van binnen afspeelt.

Ik wil jou helpen het beste uit jezelf te halen, je te laten stralen zodat jij je leven ten volste wilt leven. Ik wil jou helpen tijd voor jezelf te maken zodat je de connectie met je diepste wezen altijd voelt en weet hoe je hier altijd naar terug kunt keren als dat nodig is. Door middel van (wandel)coaching, yoga en eventueel reiki of een healing gaan we hier samen aandacht aan geven en halen we eventuele blokkades weg die je tegenhouden om het leven te leven wat jij graag wilt. We kijken samen wat jij nodig hebt en wat goed voelt!

Mijn missie is om jou te helpen volledig in verbinding te staan met jezelf zodat ook jij je droomleven kunt leven. Dit doe ik door middel van coaching, reiki en retraites.

Studies & Trainingen

  • Lifecoaching
  • Reiki 1, 2 en 3
  • Yoga opleiding Tara Stiles
  • Akasha
  • Diverse massage opleidingen: ontspanningsmassage, hotstone, An Shen hoofd, nek, schouder massage.
  • Pabo

Vraag maar raak!

Mocht je vragen hebben dan kan je altijd contact opnemen, vraag maar raak!